AutorChineseFood
Dificultate Începător
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute
Pentru tăiței:
Pentru sos:
1

Fierbeți tăițeii al dente și păstrați puțină apă de la fierbere. Clătiți tăițeii cu apă rece și scurgeți-i.

2

Amestecați toate ingredientele pentru sos într-un bol mic până se omogenizează.

3

Tăiați ceapa verde, morcovii și castravetele julienne.

4

Opăriți mugurii de soia în apă clocotită timp de 15 secunde, apoi puneți-i în apă cu gheață și scurgeți-i.

5

Adăugați tăițeii într-un bol, și turnați sosul peste ei. Adăugați legumele, coriandrul tocat, alunele zdrobite și semințele de susan prăjite deasupra și serviți imediat, alături de toppinguri precum sos de chili, oțet de orez sau sos de soia.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Pentru tăiței:
Pentru sos:

Indicații de preparare

1

Fierbeți tăițeii al dente și păstrați puțină apă de la fierbere. Clătiți tăițeii cu apă rece și scurgeți-i.

2

Amestecați toate ingredientele pentru sos într-un bol mic până se omogenizează.

3

Tăiați ceapa verde, morcovii și castravetele julienne.

4

Opăriți mugurii de soia în apă clocotită timp de 15 secunde, apoi puneți-i în apă cu gheață și scurgeți-i.

5

Adăugați tăițeii într-un bol, și turnați sosul peste ei. Adăugați legumele, coriandrul tocat, alunele zdrobite și semințele de susan prăjite deasupra și serviți imediat, alături de toppinguri precum sos de chili, oțet de orez sau sos de soia.

Tăiței reci cu susan 麻酱面