AutorChineseFood
Dificultate Intermediar
Număr de porții: 4
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute
1

Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.

2

Adăugați bucățile de pui și prăjiți-le până devin aurii. Scoateți-le din tigaie și lăsați-le deoparte.

3

În aceeași tigaie, adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute și căliți-le până devin moi și aromate.

4

Adăugați puiul înapoi în tigaie și amestecați-l cu legumele.

5

Adăugați arahidele, sosul de soia, oțetul de orez, zahărul brun, sarea și piperul. Amestecați bine și gătiți timp de câteva minute.

6

Serviți puiul Kung Pao cu orez fiert sau tăieței de orez.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.

2

Adăugați bucățile de pui și prăjiți-le până devin aurii. Scoateți-le din tigaie și lăsați-le deoparte.

3

În aceeași tigaie, adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute și căliți-le până devin moi și aromate.

4

Adăugați puiul înapoi în tigaie și amestecați-l cu legumele.

5

Adăugați arahidele, sosul de soia, oțetul de orez, zahărul brun, sarea și piperul. Amestecați bine și gătiți timp de câteva minute.

6

Serviți puiul Kung Pao cu orez fiert sau tăieței de orez.

Pui Kung Pao 宫保鸡丁