AutorChineseFood
Dificultate Începător
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute
Pentru sos
Pentru servire
1

✓ Se încălzește într-o tigaie aproximativ o lingură de ulei, se prăjește doubanjiang până când devine aromat. Apoi se pun toate celelalte sosuri, se amestecă bine la foc foarte mic si se lasă la o parte.
✓ Se taie în jumătate cârnații și se prăjesc într-o tigaie antiaderentă cu o cantitate mică de ulei.

Pentru Bao Cui
2

✓ Se taie două linii pe foițele de wonton, parțial, fără a le tăia complet. Se prăjesc în ulei până când ambele părți devin aurii.

Pentru clătite
3

✓ Se pun făina de grâu și făina de porumb într-un bol, se adaugă încet apă și se amestecă compoziția până devine netedă.
✓ Se toarnă în tigaie aproximativ ⅓ din compoziție și se întinde pentru a forma clătita. Dacă se folosește o tigaie de dimensiuni diferite, va trebui ajustată cantitatea de compoziție.
Se încălzește tigaia la foc moderat fără ulei, se adaugă ⅓ din compoziție în tigaie și se întinde pentru a acoperi baza tigăii.
✓ Se adaugă un ou și se folosește o spatulă pentru a amesteca și a întinde oul uniform pe clătită.
✓ Se presară semințe de susan prăjite și se întoarce clătita pe ambele părți.

Pentru a asambla Jian Bing
4

✓ Se acoperă întreaga clătită cu sos.
✓ Se presară bucăți de Zhacai (dacă se folosesc) pe clătită, se pun salata, Bao Cui - foile de wonton prăjite, și cârnații și se rulează. De obicei clătita este tăiată în jumătate pentru a fi mai ușor de servit.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Pentru sos
Pentru servire

Indicații de preparare

1

✓ Se încălzește într-o tigaie aproximativ o lingură de ulei, se prăjește doubanjiang până când devine aromat. Apoi se pun toate celelalte sosuri, se amestecă bine la foc foarte mic si se lasă la o parte.
✓ Se taie în jumătate cârnații și se prăjesc într-o tigaie antiaderentă cu o cantitate mică de ulei.

Pentru Bao Cui
2

✓ Se taie două linii pe foițele de wonton, parțial, fără a le tăia complet. Se prăjesc în ulei până când ambele părți devin aurii.

Pentru clătite
3

✓ Se pun făina de grâu și făina de porumb într-un bol, se adaugă încet apă și se amestecă compoziția până devine netedă.
✓ Se toarnă în tigaie aproximativ ⅓ din compoziție și se întinde pentru a forma clătita. Dacă se folosește o tigaie de dimensiuni diferite, va trebui ajustată cantitatea de compoziție.
Se încălzește tigaia la foc moderat fără ulei, se adaugă ⅓ din compoziție în tigaie și se întinde pentru a acoperi baza tigăii.
✓ Se adaugă un ou și se folosește o spatulă pentru a amesteca și a întinde oul uniform pe clătită.
✓ Se presară semințe de susan prăjite și se întoarce clătita pe ambele părți.

Pentru a asambla Jian Bing
4

✓ Se acoperă întreaga clătită cu sos.
✓ Se presară bucăți de Zhacai (dacă se folosesc) pe clătită, se pun salata, Bao Cui - foile de wonton prăjite, și cârnații și se rulează. De obicei clătita este tăiată în jumătate pentru a fi mai ușor de servit.

Clătite sărate chinezești (Jian bing) 煎饼