AutorChineseFood
Dificultate Intermediar
Număr de porții: 4
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute
Pentru marinare carne de porc
Pentru apa cu amidon
1

✓ Pregătiți carnea de porc, marinând fâșiile de porc cu sos de soia light, zahăr, sare și amidon de porumb. Amestecați bine.
✓ Într-o tigaie wok, adăugați morcovul, mugurii de bambus, urechile de lemn, ciupercile shiitake și ghimbirul tăiat fâșii subțiri. Adăugați supa de pui, aduceți la punctul de fierbere, apoi lăsați să fiarbă la foc mic timp de 15 minute.
✓ Adăugați sosul de soia light, sosul de soia dark, zahărul și sarea. Continuați să gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați tofu-ul sfărâmat. Apoi adăugați fâșiile de porc și amestecați ușor până când conținutul fierbe din nou.
✓ Amestecați apa cu amidon și apoi adăugați-o în supă. Fierbeți până se îngroașă.
✓ Adăugați oul bătut apoi oțetul negru și piperul alb măcinat și opriți focul.
✓ Adăugați ceapa verde și coriandru tocate. Stropiți cu puțin ulei de susan și serviți fierbinte.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Pentru marinare carne de porc
Pentru apa cu amidon

Indicații de preparare

1

✓ Pregătiți carnea de porc, marinând fâșiile de porc cu sos de soia light, zahăr, sare și amidon de porumb. Amestecați bine.
✓ Într-o tigaie wok, adăugați morcovul, mugurii de bambus, urechile de lemn, ciupercile shiitake și ghimbirul tăiat fâșii subțiri. Adăugați supa de pui, aduceți la punctul de fierbere, apoi lăsați să fiarbă la foc mic timp de 15 minute.
✓ Adăugați sosul de soia light, sosul de soia dark, zahărul și sarea. Continuați să gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați tofu-ul sfărâmat. Apoi adăugați fâșiile de porc și amestecați ușor până când conținutul fierbe din nou.
✓ Amestecați apa cu amidon și apoi adăugați-o în supă. Fierbeți până se îngroașă.
✓ Adăugați oul bătut apoi oțetul negru și piperul alb măcinat și opriți focul.
✓ Adăugați ceapa verde și coriandru tocate. Stropiți cu puțin ulei de susan și serviți fierbinte.

Supă chinezeasă iute-acrișoară 酸辣汤