✓ Se prăjește baconul într-o tigaie până devine crocant. Se toarnă supa de vită și se adaugă anasonul stelat și fulgi de chili. Se lasă la foc mic pentru 15 min.
✓ Carnea de vită este condimentată cu sare și piper. Într-o tigaie se închinge ulei de floarea-soarelui și se rumenește carnea un minut și jumătate pe fiecare parte. Apoi se pune pe o farfurie și se acoperă cu o folie de aluminiu.
✓ Creveții se prăjesc în aceeași tigaie în care s-a prăjit carnea.
✓ Se gătește la abur wontonul.
✓ Se taie varza chinezească, ceapa verde și broccoli se rupe în mănunchiuri.
✓ Sosurile pentru dipping se pregătesc astfel: se amestecă sosul hoisin și oțetul de orez. Se adaugă ceapa verde. Pentru al doilea sos, se îndepărtează semințele de chili (dacă se dorește) și se taie ardeii felii subțiri. Se adaugă ulei de susan. Se curăță și taie usturoiul și se adaugă peste ardeii chili.
✓ Tăițeii se fierb în supa de vită pentru 5-6 min.
✓ Antricotul gătit se feliază subțire și se pune pe o farfurie. Se împart broccoli, varza, ceapa verde, creveții, wontonul, ciupercile shiitake și shimeji pe farfurii separate. Se toarnă sosurile în boluri mici.
✓ Oala cu supă și tăiței se așează în mijlocul mesei, într-o oală fondue, și fiecare musafir primește propria sa furculiță/lingură din setul fondue pentru a lua parte la procesul de gătire.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Creveti Vannamei 26/30 HLSO Asian Choice 700g
disponibil în magazineColțunași Won Ton WEI MEI 200g
disponibil în magazineIngrediente
Indicații de preparare
✓ Se prăjește baconul într-o tigaie până devine crocant. Se toarnă supa de vită și se adaugă anasonul stelat și fulgi de chili. Se lasă la foc mic pentru 15 min.
✓ Carnea de vită este condimentată cu sare și piper. Într-o tigaie se închinge ulei de floarea-soarelui și se rumenește carnea un minut și jumătate pe fiecare parte. Apoi se pune pe o farfurie și se acoperă cu o folie de aluminiu.
✓ Creveții se prăjesc în aceeași tigaie în care s-a prăjit carnea.
✓ Se gătește la abur wontonul.
✓ Se taie varza chinezească, ceapa verde și broccoli se rupe în mănunchiuri.
✓ Sosurile pentru dipping se pregătesc astfel: se amestecă sosul hoisin și oțetul de orez. Se adaugă ceapa verde. Pentru al doilea sos, se îndepărtează semințele de chili (dacă se dorește) și se taie ardeii felii subțiri. Se adaugă ulei de susan. Se curăță și taie usturoiul și se adaugă peste ardeii chili.
✓ Tăițeii se fierb în supa de vită pentru 5-6 min.
✓ Antricotul gătit se feliază subțire și se pune pe o farfurie. Se împart broccoli, varza, ceapa verde, creveții, wontonul, ciupercile shiitake și shimeji pe farfurii separate. Se toarnă sosurile în boluri mici.
✓ Oala cu supă și tăiței se așează în mijlocul mesei, într-o oală fondue, și fiecare musafir primește propria sa furculiță/lingură din setul fondue pentru a lua parte la procesul de gătire.