Opțiuni de imprimare:

Chow Mein cu pui 鸡肉炒面

Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

 450 gr piept de pui, fără os și fără piele
 3 linguri ulei
 350 gr tăiței chow mein
 140 gr varză
 1 morcov mare, tăiat juliene
 1 fir legătură de ceapă verde
 2 căței de usturoi
Pentru sosul Chow Mein
 6 linguri sos de stridii
 3 linguri sos de soia cu conținut redus de sodiu
 3 linguri ulei de susan
 120 ml supă de pui
 1 lingură amidon de porumb
 1 lingură zahăr granulat
1

✓ Într-un castron mic, folosiți un tel pentru a combina sosul de stridii, zahărul granulat, uleiul de susan, sosul de soia, supa de pui și amidonul de porumb. Lăsați deoparte.
✓ Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți-i, clătiți-i cu apă rece și lăsați-i deoparte.

2

✓ Încălziți un wok mare sau o tigaie cu ulei de măsline la foc mediu. Tăiați pieptul de pui în fâșii și gătiți-le în ulei până devin aurii. Scoateți fâșiile de pui și lăsați-le deoparte.

3

✓ Adăugați morcovii, varza și usturoiul presat și căliți-le câteva minute până când legumele se înmoaie ușor și varza devine puțin translucidă.
✓ Adăugați puiul și tăiețeii înapoi în tigaie. Turnați sosul deasupra și continuați să gătiți toate ingredientele împreună încă 2 minute.

4

✓ Ornați tăițeii chow mein cu ceapă verde tocată și serviți direct din tigaie, cât sunt încă fierbinți.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 340
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 13g20%

Grăsimi nesaturate 11g
Total carbohidrați 36g12%
Proteină 19g38%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.