✓ Într-un castron mic, folosiți un tel pentru a combina sosul de stridii, zahărul granulat, uleiul de susan, sosul de soia, supa de pui și amidonul de porumb. Lăsați deoparte.
✓ Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți-i, clătiți-i cu apă rece și lăsați-i deoparte.
✓ Încălziți un wok mare sau o tigaie cu ulei de măsline la foc mediu. Tăiați pieptul de pui în fâșii și gătiți-le în ulei până devin aurii. Scoateți fâșiile de pui și lăsați-le deoparte.
✓ Adăugați morcovii, varza și usturoiul presat și căliți-le câteva minute până când legumele se înmoaie ușor și varza devine puțin translucidă.
✓ Adăugați puiul și tăiețeii înapoi în tigaie. Turnați sosul deasupra și continuați să gătiți toate ingredientele împreună încă 2 minute.
✓ Ornați tăițeii chow mein cu ceapă verde tocată și serviți direct din tigaie, cât sunt încă fierbinți.
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
✓ Într-un castron mic, folosiți un tel pentru a combina sosul de stridii, zahărul granulat, uleiul de susan, sosul de soia, supa de pui și amidonul de porumb. Lăsați deoparte.
✓ Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți-i, clătiți-i cu apă rece și lăsați-i deoparte.
✓ Încălziți un wok mare sau o tigaie cu ulei de măsline la foc mediu. Tăiați pieptul de pui în fâșii și gătiți-le în ulei până devin aurii. Scoateți fâșiile de pui și lăsați-le deoparte.
✓ Adăugați morcovii, varza și usturoiul presat și căliți-le câteva minute până când legumele se înmoaie ușor și varza devine puțin translucidă.
✓ Adăugați puiul și tăiețeii înapoi în tigaie. Turnați sosul deasupra și continuați să gătiți toate ingredientele împreună încă 2 minute.
✓ Ornați tăițeii chow mein cu ceapă verde tocată și serviți direct din tigaie, cât sunt încă fierbinți.