✓ Se încinge uleiul într-o tigaie sau într-un wok, la foc mare.
✓ Adăugați usturoiul și amestecați rapid, apoi adăugați carnea de porc. Adăugați morcovul, mugurii de fasole, varza și ciupercile. Gătiți timp de 3 minute sau până legumele se înmoaie. Adăugați făina de porumb, sosul de soia și sosul de stridii, gătiți timp de 1 minut până când lichidul dispare. ✓ Umplutura nu ar trebui să fie apoasă, ar trebui să fie puțin lipicioasă.
✓ Răciți umplutura rapid - rpuneți-o pe o tavă si refrigerați timp de 5 minute.
✓ Amestecați făina de porumb și apa într-un castron mic (pentru a sigila pachetele).
✓ Desprindeți cu grijă un strat de hârtie de pachețele, ținând celelalte acoperite cu un prosop.
✓ Așezați stratul de hârtie de pachetele cu partea netedă în jos, într-o poziție în formă de diamant. ✓ Puneți o lingură mare plină de umplutură în partea de jos. Îndoiți pe jumătate, apoi înfășurați laturile. Utilizați amestecul de făină de porumb pentru a sigila pachetelele. Acestea ar trebui să aibă aproximativ 12 cm lungime și 2,5 cm lățime după ce sunt înfășurate.
✓ Turnați suficient ulei într-un wok sau într-o oală mare, astfel încât să fie de două ori înălțimea pachetelor. Încălziți la foc mediu până când devine fierbinte - introduceți un bețișor de bambus sau un mâner de lingură de lemn, dacă apar bule rapide, atunci este suficient de fierbinte.
✓ Așezați cu grijă pachetelele în ulei (aproximativ 4 - 5 odată) și gătiți, întorcându-le din când în când, până când devin aurii închis - aproximativ 1-2 minute.
✓ Transferați-le pe șervețele de hârtie pentru a se scurge de excesul de ulei.
✓ Repetați procesul și cu restul pachetelor. Serviți-le calde, alături de sosul dulce-acrișor.
✓ Așezați pachetelele pe un grătar și puneți grătarul pe o tavă. Pulverizați generos cu ulei pe toată suprafața (puteți folosi ulei de rapiță sau alt ulei natural).
✓ Coaceți la 200°C (cuptor standard) sau 180°C (cuptor cu ventilator) timp de 20 până la 25 de minute, până devin aurii și crocante - nu este necesar să le întoarceți.
✓ Combinați ingredientele într-un vas mic, la foc mediu.
✓ Lăsați să dea în clocot, amestecând în mod regulat, apoi lăsați să fiarbă până când se îngroașă după gust (aproximativ 3 - 5 minute).
Ingrediente asiatice de cumpărat:
Ingrediente
Indicații de preparare
✓ Se încinge uleiul într-o tigaie sau într-un wok, la foc mare.
✓ Adăugați usturoiul și amestecați rapid, apoi adăugați carnea de porc. Adăugați morcovul, mugurii de fasole, varza și ciupercile. Gătiți timp de 3 minute sau până legumele se înmoaie. Adăugați făina de porumb, sosul de soia și sosul de stridii, gătiți timp de 1 minut până când lichidul dispare. ✓ Umplutura nu ar trebui să fie apoasă, ar trebui să fie puțin lipicioasă.
✓ Răciți umplutura rapid - rpuneți-o pe o tavă si refrigerați timp de 5 minute.
✓ Amestecați făina de porumb și apa într-un castron mic (pentru a sigila pachetele).
✓ Desprindeți cu grijă un strat de hârtie de pachețele, ținând celelalte acoperite cu un prosop.
✓ Așezați stratul de hârtie de pachetele cu partea netedă în jos, într-o poziție în formă de diamant. ✓ Puneți o lingură mare plină de umplutură în partea de jos. Îndoiți pe jumătate, apoi înfășurați laturile. Utilizați amestecul de făină de porumb pentru a sigila pachetelele. Acestea ar trebui să aibă aproximativ 12 cm lungime și 2,5 cm lățime după ce sunt înfășurate.
✓ Turnați suficient ulei într-un wok sau într-o oală mare, astfel încât să fie de două ori înălțimea pachetelor. Încălziți la foc mediu până când devine fierbinte - introduceți un bețișor de bambus sau un mâner de lingură de lemn, dacă apar bule rapide, atunci este suficient de fierbinte.
✓ Așezați cu grijă pachetelele în ulei (aproximativ 4 - 5 odată) și gătiți, întorcându-le din când în când, până când devin aurii închis - aproximativ 1-2 minute.
✓ Transferați-le pe șervețele de hârtie pentru a se scurge de excesul de ulei.
✓ Repetați procesul și cu restul pachetelor. Serviți-le calde, alături de sosul dulce-acrișor.
✓ Așezați pachetelele pe un grătar și puneți grătarul pe o tavă. Pulverizați generos cu ulei pe toată suprafața (puteți folosi ulei de rapiță sau alt ulei natural).
✓ Coaceți la 200°C (cuptor standard) sau 180°C (cuptor cu ventilator) timp de 20 până la 25 de minute, până devin aurii și crocante - nu este necesar să le întoarceți.
✓ Combinați ingredientele într-un vas mic, la foc mediu.
✓ Lăsați să dea în clocot, amestecând în mod regulat, apoi lăsați să fiarbă până când se îngroașă după gust (aproximativ 3 - 5 minute).